Régebb óta terveztem egy bejegyzést a kedvenc számítógépes és/vagy telefonos alkalmazásaimról, oldalaimról. Alapvetően nem életfeltétel, hogy ezeket használjam, de hátha valakinek megtetszik valamelyik. :)

A PINTEREST:
Egy olyan közösségi oldal, ahol virtuális parafatáblákra lehet képeket kitűzni. Lehet létrehozni közös táblákat, ahová meghívás után más felhasználók is "pinnelhetnek" képeket. A képeket feltölteni, a google-ből beszúrni vagy a Tumblr és hasonló oldalakró beilleszteni (természetesen háttéranyaggal, forrást megjelölve.)
Sokan a Pinterestet inspirációgyűjtés céljából használják, míg mások híreket osztanak meg egymással, és van az a felhasználó-kör, aki csak úgy megoszt képeket mert tetszik, kedveli a személyt akiről készült, stb. (Én mindhárom tábort támogatom, magam is részt veszek aktívan a pinnelésben. :D )
Saját oldalam

A DEVIANTART:
Itt amatőr és profi művészek tölthetik fel alkotásaikat, legtöbb esetben képi formátumban, de előfordulnak szöveges alkotások is, Én is elkezdtem használni, de kicsit lassúnak találom a feltöltést, úgyhogy csak hébe-hóba töltök fel egy-egy rajzot. :D

A MOLY:
Könyvmolyok gyűjtőportálja. :) Hozzáadhatunk olvasott könyveket, elolvasandókat, szempontok szerint polcra helyezhetjük őket, vagy csak simán kedvelhetünk egy könyvet vagy írót. Lehet rendelni is a moly-boltból, lehet zónákba karcolni (topikokba kommentet írni), és lehet más molyokat követni. :) De ezek még csak töredék-infók, nem lenne elég a hely, hogy mindent le tudjak írni. ;)
Saját profilom

A Nike Running:
Telefonos alkalmazás, most találtam rá, az esetleges rövidke futásaimat tökéletesen eltárolja. :) Viktória Berendi néven megtaláltok a barát-keresőben! ;)

A GMAIL:
Számomra nagyon fontos egy jó levelező-program, mivel a legtöbbször ezen keresztül tartom a kapcsolatot a lektorommal, ide érkeznek a modern levelezőtársak üzenetei is. Aktív e-mail-ezőként szerintem ez a legjobb postaláda-rendszer. :)

Az ADOBE ACROBAT:
Oké-oké, tudom, hogy nem nagy cucc, meg ma már van az Olvasó is, de nekem még mindig nagy kedvencem, főleg a e-kották és a PDF-könyvek olvashatósága miatt. :D

Az IDŐKÉP:
A telefonomra van letöltve, ha netközelben vagyok, mindig tájékoztat a környezetemben lévő vagy a beállított hely időjárásáról. :)

Hirtelen ennyi jutott eszembe, de használom még a Jellynote-ot, a free-scores.com kottaportált, meg néha a YouTube-ot.
Szép napot Nektek: Bubesz