Elmaradtam. Sokáig még arra sem vetemedtem, hogy legalább a gondolataimat összeszedjem. Ennek most eljött az ideje, de még mindig egy nagy, szivárványszínű köd gomolyog valahol az elmém környékén. Most kezd még csak tudatosulni, hogy a középiskolai éveim felén már túl vagyok. (Őszintén szólva ez nem igazán tetszik...) A bizonyítvánnyal elégedett vagyok, úgy érzem reális. ;)

A mellékelt jegyzet: Kitűnő zenei eredményéért tantestületi dicséretben részesült. Vác, 2014. június 13.

 

Egy-két jó mellett ott mosolyog a sok jeles, aminek nagyon örülök! :)

Történelem: jó
Irodalom: jó
Német: jeles
Matematika: jeles
Testnevelés: jeles
Fizika: jeles
Művészettörténet: jó
Kémia: jeles
Főtárgy: jeles
Főtárgy szorg.: jó
Szolfézs: jeles
Zeneelmélet: jeles
Zeneirodalom: jeles
Népzene: jeles
Zongora: jeles
Kamara: jeles

Valahogy így... remélem, jól látom, hogy ez jó :D

 

Sok más is történt persze mióta nem írtam. Például egy egész osztálykirándulás. 3 nap buli :D (részemről biztosan) Én nagyon jól éreztem magam, bár sikerült egy kissé megbetegednem, aminek eredménye egy sokak szerint nagyon jó, nagyon-nagyon mély hang lett. :D Amúgy naná, hogy már az első estére ilyen lett, szóval még az éjszakai alacsony hőmérsékletre sem tudtam ráfogni, az csak rádobott egy (két) lapáttal a dologra. Ezt a kis vicces problémát leszámítva nagyon jó volt szerintem. A tekerés is, a hajózás is, a vízben lustulás is, és az esti part-betámadások. :D No meg persze: szokásomhoz híven nem bírtam ki, hogy ne csináljak mindenből viccet, és ne okozzak meglepetéseket. :P (mindkettő sikeresnek mondható volt, azt hiszem)

A kirándulás után belepréseltünk még egy Zir vizsgát, meg egy gitárvizsgát is, hogy élvezzük! ;) A bizonyítvány alapján elmondhatom: ezt a feladatot is teljesítettem/ük.

Egyéb programnak mondhatom, hogy végignéztem a BBC Sherlock sorozatát, ami egy új dolog volt, mert előtte nem volt olyan sorozat, amit szándékosan néztem volna, így: Na, akkor most az egészet, elejétől a végéig! Tetszett, jöhetne a 4.évad, mert lenne még rá igény.

Ami még nagyon-nagyon-nagyon dolog:
Életemben először fogtam lantot, igazit. Kipróbálhattam, kicsit információkat is kaptam még róla. (Ezzel szerettem bele teljesen...) Mindezt a Múzeomok éjszakáján, a Várudvarban, este 11 után :D