1998.11.27-én született puhabőrű egyed. Magassága 169 cm, testtömege 56-59 kg között változik. Külső és belső tulajdonságaiban is nagyban hasonlít az anya- és apaegyedre. Lapocka alá érő aranyszőke haja, és hamiskásan csillogó kék szeme van. Kedvenc elfoglaltságai közé tartozik a grimaszolás, pimaszkodás, más puhabőrű egyedek idegesítése, és nem utolsó sorban: dallamhangszerek céltudatos megszólaltatása. Ez utóbbi tevékenységét egy erre specializálódott középfokú oktatási intézményben műveli.

Legszívesebben gyümölcsöket fogyaszt valamilyen tejtermékkel, de a húsfélék bizonyos formáját sem veti meg. Táplálkozása ingadozó: a hét végén a következő hétre elegendő energiát raktároz el, majd a hétköznapokon nagyrészt ezt az energiát osztja be.

Öltözködésében legtöbbször a kényelmet tartja szem előtt, kedvenc ruhadarabjai: a sportcipője, a kalapja és a papaegyed nyakkendője. Saját elmondása szerint arcát felesleges „szépítőszerekkel” eltakarnia, mert az csak tönkretenné őt. Ezen mondásának hangoztatása alátámasztja, hogy az önbizalma alapvetően egészséges szinten mozog, de képes világrengető letargiába is zuhanni. Ilyenkor legtöbbször egy másik puhabőrű ölelése nyújt számára vigaszt, amit nem rest viszonozni.
Feltűnő tulajdonságai közé tartozik, hogy koncentráláskor jobb szemöldökét felvonja. Gyakran húzza száját féloldalas mosolyba, ha úgy érzi, tud valamit. Mikor zavarban van, legtöbbször bal fülét kezdi gyűrögetni, ezt egyfajta feszültségoldásra használja. Verbálisan és non-verbálisan képes kifejezni magát, de gyakran érzi úgy, hogy lehetetlen kódolható formába öltenie, mit gondol vagy érez. A korára jellemző módon képes reagálni környezetére, de sokszor érez késztetést arra, hogy mindennek és mindenkinek ellent mondjon. Cselekvéseiben is állandó lázadást, ugyanakkor teljes beletörődést lehet felfedezni. Ideje nagy részét megfigyeléssel, majd ezek analizálásával tölti.

Életét egy nála kb. 10 kg-mal nehezebb, 10 cm-rel magasabb, de 23 hónappal ifjabb puhabőrű nehezíti, de tudja, hogy nélküle nem lenne ugyan az, aki most. Alapvetően élvezi az életet, amit széles, „kisBubis” vigyora igazol. Élvezi a figyelmet, de nem kifejezetten a társaság középpontja. Szereti, amit csinál, és számára ez a legfontosabb!